Q: Hoe reset ik mijn iPod?

Een iPod met Click Wheel resetten waaronder:

  • iPod van de vijfde generatie (ook bekend als iPod met video)
  • iPod nano (tweede generatie)
  • iPod nano
  • iPod met kleurendisplay (iPod photo)
  • iPod (met Click Wheel)
  • iPod mini
  • iPod mini (tweede generatie)

Schakel de hold-schakelaar aan en uit. (Schuif deze naar hold en zet hem vervolgens weer uit.)

Druk op de menu-knop en de middenknop (Kiezen) tot dat het Apple-logo verschijnt, ongeveer 6 tot 10 seconden. Het kan zijn dat u deze stap moet herhalen.
Tip: Als u problemen hebt met het resetten van uw iPod, zet deze dan op een plat oppervlak. Zorg dat de vinger die op de knop Kiezen drukt nergens het click wheel aanraakt. Zorg dat u de knop Menu aan de buitenrand van het click wheel indrukt, en niet in de buurt van het midden.

Als bovenstaande stappen niet mochten baten, probeer de iPod dan aan te sluiten op een adapter en steek de adapter in een stopcontact, of sluit de iPod aan op uw computer. Zorg dat de computer aan staat en zo

Een iPod nano (6e generatie) opnieuw instellen:

Houd de knop voor de sluimerstand en de knop Volume omlaag tegelijk minimaal acht seconden ingedrukt of totdat het Apple-logo verschijnt. U moet deze stap mogelijk herhalen.

Als de bovenstaande stap niet werkte, probeert u de iPod aan te sluiten op een lichtnetadapter en steekt u de adapter in een stopcontact, of sluit u de iPod aan op uw computer. Zorg ervoor dat de computer is ingeschakeld en zo is ingesteld dat deze niet in de sluimerstand kan worden gezet. Probeer de iPod opnieuw in te stellen wanneer deze is aangesloten op het stroomnet.

Post Comment

You must be logged in to post a comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.