NAVIGON MobileNavigator Android

Verander uw Android nu in een mobiel navigatieapparaat met tal van nuttige functies die u zeker enthousiast zullen maken! Met functies als Reality View Pro en Rijkstrookassistent Pro wijst de pocketnavigator u steeds de juiste weg. En functies als Automatische inschakeling van dag- en nachtmodus, Directe toegang en navigatie naar contactpersonen in het telefoonboek en Intelligente adresingave maken het navigeren nog comfortabeler. Maar ook uw veiligheid wordt niet vergeten: Met functies als Snelheidsassistent en Realistische bewegwijzering behoudt u altijd het overzicht. Bovendien kunt u dankzij POI’s op de route direct naar bijzondere bestemmingen navigeren, want die zijn al in de kaarten opgenomen. De nieuwe wegwijzer op uw mobieltje – ideaal voor iedereen die veel onderweg is.

Zo eenvoudig is voorsorteren: met NAVIGON Reality View Pro weet u bij verkeersknooppunten en splitsingen tijdig wanneer u van rijstrook moet wisselen. Dankzij de fotorealistische weergave van de afritten en afritnummers kunt u de borden moeiteloos volgen. Zo behoudt u gegarandeerd het overzicht.

  • De volgende versies van het Android-besturingssysteem worden ondersteund: 1.5, 1.6, 2.0.0, 2.0.1, 2.1 en 2.2
  • Ondersteunde resoluties: 320×240 ; 320×480, 480×320, 480×800, 800×480, 480×854 en 854×480
  • Afhankelijk van de configuratie hebt u maximaal 2 GB vrije opslagruimte nodig om MobileNavigator op uw apparaat te kunnen installeren.
  • Aan het gebruik van een internetverbinding en het downloaden van gegevens (Live Services) kunnen kosten verbonden zijn. Informeer bij uw mobiele provider naar de hoogte van deze kosten.
  • Talen:  Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Turks en Zweeds
  • Als u de software wilt kopen, opent u Android Market op uw Android-mobieltje. De betaling geschiedt via Google Checkout. Eenvoudig en comfortabel.

Post Comment

You must be logged in to post a comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.