Joyetech eGo-C

Joyetech eGo-C

De Joyetech eGo-C elektrische sigaret is volledig demonteerbaar. Alle onderdelen zijn los bij ons verkrijgbaar. Hierdoor de Joyetech eGo-C de meest voordelige elektrische sigaret in het dagelijks gebruik.

De verdamper

De atomizer (verdamper) van een elektrische sigaret moet af en toe worden vervangen. Om dit zo voordelig mogelijk te maken is de verdamper van de eGo-C volledig demontabel. Het geheel bestaat uit drie onderdelen. De basis, de cover en de atomizer. Op deze wijze kunt u alleen de atomizer vervangen, dit in tegenstelling tot het oudere model, de eGo-T, waarbij alles moet worden vervangen.

De batterij

De Joyetech eGo-C wordt geleverd met een 650mAh batterij. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen druk u 5x snel achter elkaar op het knopje. Heeft het lampje een witte kleur dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje lichtblauw dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw dan is de batterij bijna leeg. Knippert het lampje dan is de batterij helemaal leeg en dient deze opgeladen te worden. Het opladen duurt met de meegeleverde lader 3 tot 4 uur.

De Upgrade Batterij

Vanaf nu leveren we de Joyetech eGo-C met de speciale Upgrade Batterij. Normaal gesproken levert de batterij altijd een voltage van 3.3Volt. Door de knop 5 seconden vast te houden schakelt de batterij naar Variable Voltage Output. In deze stand levert de batterij de maximaal mogelijke spanning om zoveel mogelijk damp te genereren.

Gekocht bij www.rookwinkel.nl

Joye_eGo-C-Kit-B_01_w

Post Comment

You must be logged in to post a comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.