OPTION GLOBESURFER III 3G ROUTER

 

Razendsnelle en wereldwijde toegang tot het web

De Option Globesurfer III is alweer de derde generatie in een succesvolle reeks routers. Deze opvolger van de succesvolle GlobeSurfer II doet er echter nog een schepje bovenop. Met de Option Globesurfer III heb je namelijk ook toegang tot het razendsnelle HSUPA-netwerk. Steek een simkaart in de router en je hebt in ogenblikken de beschikking tot supersnel internet. Het heldere kleurendisplay maakt de bediening makkelijk. Je kunt via deze router ook sms’jes ontvangen en telefoongesprekken voeren. Meerdere gebruikers kunnen verbinding zoeken met de zogeheten Access Point. Dit apparaat schittert op plaatsen waar u het internetten verhinderd wordt: bijvoorbeeld in de bouw, op de camping of in de binnenvaart. Creëer je eigen tijdelijke netwerk om laptop’s en PC’s, draadloos of bekabeld, toegang tot het internet te geven.

Een echte Zwitserse zakrouter

Met HSDPA en HSUPA krijg je een maximale download-snelheid van 7,2 Mbps. De Quad-Band ondersteuning zorgt voor een wereldwijde toegang tot het web. Je kunt SMS’en en e-mailen via het geïntegreerde web-based kleurenpaneel. Een huistelefoon kan eraan gekoppeld worden en zodoende belt u via het GSM-netwerk. Je ziet het, dit apparaat is van alle markten thuis.

Compact en compatible

Met de GlobeSurfer heb je een handzaam apparaat dat eenvoudig te gebruiken en te installeren is. Er is geen installatie van software nodig en hij draait op zowel PC’s als Mac’s. Er is een ingebouwde display aanwezig voor het tonen van de essentiële informatie over de netwerkstatus. De Surfer zorgt er zelfs voor dat in gebieden met een slechte dekking de kwaliteit van de internetverbinding intact blijft. Als slot op de deur krijgt u een instelbare firewall tot je beschikking.

Gekocht bij mobielinternetshop.nl

Post Comment

You must be logged in to post a comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.